Het gezelligste verblijf beleef je op een vakantiepark in het bos
Wanneer je op zoek bent naar een ontspannen vakantie met het hele gezin, is een vakantiepark in het bos de ideale bestemming. Je kunt fijne familiemomenten beleven in je huisje en tegelijkertijd genieten van alle faciliteiten op het park. De kinderen zullen zich hoe dan ook vermaken in de speeltuinen, het bos of in het zwembad. En jij kunt je af en toe lekker terugtrekken in je accommodatie om te genieten van de ruimte en de rust. Het ultieme vakantiegevoel beleef je gewoon in Nederland!
Wat zijn de mooiste bossen van Nederland?
In Nederland zijn er prachtige bosrijke gebieden te vinden die allemaal het bezoeken waard zijn. Naast de welbekende Veluwe in Gelderland zijn er ook in andere provincies mooie bossen te vinden, zoals de Loonse Duinen in Noord-Brabant, het Wallebos in Friesland en het Dwingelderveld in Drenthe.
Geniet van de natuur in Nederland
In de bossen van Nederland ben je nooit uitgekeken. Alle seizoenen hebben zo hun charme; in het voorjaar komen alle planten weer tot bloei, in de zomer begeef je je in een groene oase, in de herfst bewonder je de goudkleurige bladeren en in de winter wandel je sprookjesachtig onder de witte takken. Tijdens een boswandeling kom je helemaal tot rust en heb je de fijnste gesprekken. Onderweg kom je langs kronkelbeekjes, slingerende paden en romantische bruggetjes.

Voor kinderen is een wandeling door de Nederlandse bossen een ware ontdekkingstocht. Ga op pad met de boswachter of organiseer je eigen speurtocht. Misschien kom je nog wel een pannenkoekenrestaurant tegen… dat is nog eens nostalgie!
Maak een tocht door de prachtige bossen
De bosrijke omgeving leent zich niet alleen goed voor wandelaars, maar ook voor fietsers en mountainbikers. Stippel je eigen tocht uit of volg een van de routes die met wegwijzers zijn aangegeven. Zo weet je zeker dat je niet hoeft te verdwalen. Het is niet nodig om je eigen fiets mee te nemen, want op veel vakantieparken kun je voor een leuk prijsje een (elektrische) fiets, mountainbike of tandem huren. Dat is wel zo makkelijk!
Beleef plezier in een vakantiepark
In een vakantiepark zul je je nooit hoeven vervelen. De kinderen kunnen lekker ravotten in de speeltuinen en ’s avonds ga je lekker uit eten bij het plaatselijke restaurant of snackbar. Op de meeste vakantieparken is een zwembad, midgetgolf, bowlingbaan en sportveld. Daarnaast worden er vaak sportieve en creatieve activiteiten georganiseerd door het animatieteam.
Op een vakantiepark is alles geregeld
Op het vakantiepark heb je alles wat je nodig hebt voor een prettig en comfortabel verblijf. Bij het bezoekerscentrum kun je terecht voor vragen, informatie en tips om extra plezier te beleven. Elk vakantiepark heeft zijn eigen supermarkt en restaurant, zodat je in principe het park niet hoeft te verlaten. Daarnaast  kun je vaak gebruik maken van boodschappenservice, wasserette en gratis internet. Alles is tot in de puntjes geregeld en bij vragen zul je direct te woord worden gestaan door het klantvriendelijke personeel. 
Welk vakantiepark kies jij?
Verspreid over Nederland liggen diverse vakantieparken in een bosrijk gebied. Heeft een bepaalde provincie of een bepaald natuurgebied je voorkeur? Dan kun je dat eenvoudig selecteren. Daarna kies je welke voorzieningen voor jou belangrijk zijn, met hoeveel personen je op reis gaat en welk type verblijf je prefereert. Zo vind je in een paar minuten jouw ideale accommodatie in het bos. Beleef plezier en ontspanning op een vakantiepark in Nederland; de frisse lucht zal je goed doen!

Toont alle 2 resultaten